Dulwich Hamlet si Wingate & Finchley sunt doua nume care nu spun nimic in lumea fotbalului, dar care au oferit momentul saptamanii. In aceeasi faza, jucatorii de la de la Hamlet au reusit sa respinga incredibil mingea din fata portii de 6 ori la rand. Efortul eroic a fost in zadar, Wingate castigand partida cu 2-0.

GOALMOUTH SCRAMBLE!

Preston with his hands, Kargbo with his head!

Heroic defending from yesterdays game against @WinFinchleyFC #DHFC pic.twitter.com/aRoEh4mApu

— Dulwich Hamlet FC (@DulwichHamletFC) December 16, 2018 /**/ /**/

The goalmouth scramble to end all goalmouth scrambles… an incredible six goal-line clearances from Dulwich Hamlet over the weekend! pic.twitter.com/nqzH1yGTkj

— 888sport (@888sport) December 17, 2018 /**/ /**/ /**/ /**/ 1xbetpt.com/ro/ Citeste si:FIFAFA Cupratareprimul tur

Dupa 5 ani, Cassano a revenit la Sampdoria, acolo unde Zenga l-a primit cu o singura conditie: sa nu mai faca probleme.

Dupa doua ani in care Mihajlovic s-a opus revenirii lui Cassano la Sampdoria, atacantul a reusit sa revina acasa, dupa ce Walter Zenga si-a dat acordul asupra mutarii.

Potrivit presei din Italia, jucatorul va incasa 700.000 de euro la Sampdoria pe sezon, urmand ca suma sa creasca pana in jurul a un milion de euro, cu bonusuri.

Zenga i-a pus lui Cassano o clauza prin care clubul va putea renunta unilateral la contract in cazul in care jucatorul va avea din nou probleme de imagine.

/**/ /**/ Citeste si:Walter ZengaSampdoriaAntonio Cassano

Sparta Praga – Steaua se vede la ProTV, marti, de la ora 21:00

Costel Pantilimon a semnat la inceputul anului cu Watford, dupa patru sezoane petrecute la Manchester City si unul si jumatate la Sunderland. Romanul spera sa devina titular la noua sa echipa, insa nu a bifat niciun minut in Premier League, fiind introdus de Quiche Sanchez Flores doar in FA Cup.

Vazut ca fiind solutia de rezerva pentru Heurelho Gomes si in sezonul viitor, Pantilimon ar putea lua o decizie importanta in aceasta vara, aceea de a schimbat din nou clubul.

Presa engleza scrie ca portarul in varsta de 29 de ani are sanse tot mai mari sa ajunga la Aston Villa, formatie preluata de Roberto Di Matteo, fost castigator al UEFA Champions League cu Chelsea, dupa retrogradarea in Championship.

Di Matteo insista pentru Pantilimon si vede in roman un titular cert pentru Villa.

Daily Star scrie ca Villa a facut o noua oferta pentru Pantilimon, in valoare de 2 milioane de lire. 

Acesta castiga circa 50 de mii de lire pe saptamana la Watford si ar vrea un salariu cel putin la fel de bun si la formatia din Birmingham.

Di Matteo l-a transferat in aceasta vara si pe portarul de 21 de ani Pierluigi Gollini, de la Hellas Verona. Acesta ar putea fi insa varianta de rezerva in cazul in care Pantilimon va semna si el. Americanul Brad Guzan este pe picior de plecare de la echipa.

Aston Villa vrea sa revina in Premier League dupa un singur sezon, dar se va lupta pentru promovare cu formatii importante ca Newcastle, Brighton, QPR, Sheffield, Fulham ori Derby. Brighton, Sheffield si Derby au jucat Play Off de promovare in sezonul trecut.

/**/ /**/ Citeste si:AngliaCostel PantilimonAston VillaWatfordChampionship

Aflat in lupta pentru titlu si pentru calificarea in UEFA Champions League cu FCSB, Laurentiu Reghecampf ar putea parasi formatia ros-albastra la finalul sezonului. Tehnicianul e atras in zona Golfului, unde a mai activat in trecut, cu un salariu foarte mare.

Reghecampf este ofertat de Al Wahda, echipa aflata pe locul 5 in Emiratele Arabe Unite. Acestia ii ofera 2 milioane de euro pe sezon.

Acesta va putea pleca gratis de la FCSB la vara, daca va reusi sa castige titlul, in urma unei intelegeri pe care a facut-o cu Gigi Becali. In prezent, acesta are in contract o clauza de reziliere de 700.000 euro.

Reghecampf are sansa de a merge pe un salariu sigur in Emirate sau de a sta la Steaua si de a castiga aceeasi suma din salariu, bonusuri pentru castigarea titlului plus prima de intrare in grupele Champions League, care e de 1 milion de euro!

Antrenorul Stelei inca nu a luat o decizie si asteapta in primul rand sa vada daca ia titlul cu Steaua!

/**/ /**/ Citeste si:SteauaFCSBLaurentiu ReghecampfLiga I

Cotidianul spaniol MARCA a anuntat aseara ca Bayern Munchen va plati clauza de reziliere a fundasului Lucas Hernandez, de la Atletico, in valoare de 85 milioane euro.

Spaniolii de la MARCA au aflat ca Bayern va plati clauza de reziliere a internationalului francez Lucas Hernandez. 85 de milioane de euro vor pleca din Bavaria catre conturile lui Atletico Madrid, scrie sursa citata.

Astazi, presedintele lui Bayern, Karl Heinz Rummenigge, a abordat si el acest subiect. El a negat faptul ca mutarea este deja facuta, dar a lasat de inteles ca sansele ca ea sa se realizeze sunt mari.

“Vom vedea dupa 1 ianuarie. In acest moment, nu pot sa confirm, dar nici sa infirm aceasta informatie. Avem o relatie foarte buna cu Atletico Madrid si cu presedintele de acolo”, a spus Rummenigge.

Andrea Berta, directorul sportiv al lui Atletico, a vorbit si el pentru Sport 1: “Trebuie sa il intrebati pe Rummenigge despre acest transfer. Personal, eu stiu de la jucator ca ar vrea sa ramana la Madrid”, a spus Berta.

/**/ /**/ Citeste si:Bayern MunchenSpaniaAtletico MadridKarl Heinz RummeniggeLucas Hernandez

Real Madrid a fost eliminata incredibil de Ajax din UEFA Champions League, chiar pe Bernabeu, scor 4-1.

Real Madrid a suferit cea mai drastica infrangere pe teren propriu in cupele europene. Ajax a castigat chiar pe Santiago Bernabeu, scor 4-1, dupa 1-2 in tur.

Real a pierdut intreg sezonul in doar 6 zile. Miercurea trecuta, “galacticii” au fost eliminati din Cupa Spaniei de Barcelona, tot Barcelona le-a distrus orice sansa de a castiga titlul dupa victoria de sambata din El Clasico, iar Ajax a pus punct si sezonului de UEFA Champions League pentru madrileni. Toate cele trei infrangeri au fost inregistrate pe Santiago Bernabeu.

Dupa aceasta contraperformanta istorica, retelele de socializare au fost inundate cu glume si ironii la adresa echipei lui Solari.

/**/ /**/ Citeste si:Liga Campioniloruefa champions leaguereal madrid ajax

Dat afara dupa doar o luna de Dinamo, Grozav e chemat sa puna umarul la salvarea de la retrogradare a Voluntariului.

Gicu Grozav a fost dat afara de Dinamo dupa penaltyul ratat la Miercurea Ciuc, in Cupa Romaniei, Atacantul a rezistat doar o luna, intelegerea fiindu-i reziliata dupa eliminarea formatiei din Stefan cel Mare din Cupa.

Liber de contract, Grozav este acum chemat de Ioan Andone sa puna umarul la salvarea de la retrogradare a Voluntariului, ultima clasata din Liga I.